Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bombele sexy care îi alină bătrâneţea lui Flavio Briatore - GALERIE FOTO

Friday, 02 October 2009, 10:53 Sursă: REALITATEA.NET

Focoasa italiancă este cu 30 de ani mai tânără decât Briatore (59 de ani) şi sigur ştie cum să-i alunge acestuia supărarea. Iar atunci când nu este lângă el, fostului şef de la Renault îi ţin de urât amintirile legate de frumoasele care i-au trecut prin braţe şi prin pat de-a lungul anilor.

Elisabetta Gregoraci, care a fost acuzată în trecut că a oferit servicii sexuale pentru a face rost de o slujbă la un post de televiziune italian, i-a luat de tot minţile fostului boss din Formula 1, iar în iunie 2008 a reuşit ceva ce niciuna dintre predecesoarele sale nu a putut: a devenit soţia lui Briatore, iar nunta a avut loc la Roma.

Înainte de a se aşeza la casa lui, Briatore a avut relaţii şi cu alte femei celebre.

Modelul german Heidi Klum i-a fost parteneră în 2003, iar din legătura lor a rezultat o fiică, Helene, care are acum 5 ani. Cei doi s-au despărţit după ce Flavio a fost surprins de fotografi sărutând-o pe regina bijuteriilor Fiona Swarovski.

Din "palmaresul" lui Briatore mai fac parte supermodelele Naomi Campbell (39 de ani), Elle MacPherson (46), Vanessa Kelly (35), Linda Santaguida (31) şi Adriana Volpe (36 de ani), dar şi cântăreaţa americană Mariah Carey.

VEZI O GALERIE FOTO CU IUBITELE LUI FLAVIO BRIATORE.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri