Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bergodi cere Stelei daune de 500.000 de euro!

Thursday, 12 November 2009, 10:30 Sursă: NewsIn

Avocatul lui Cristiano Bergodi, Bogdan Tohăneanu, a declarat agenţiei NewsIn că a depus contestaţie la decizia conducerii Stelei de a-i desface contractul clientului său şi a solicitat daune în valoare de 500.000 de euro pentru afectarea imaginii tehnicianului şi atitudine discriminatorie.

"Am depus o contestaţie la Tribunalul Bucureşti la decizia conducerii Stelei de a-i desface contractul de muncă domnului Bergodi. De asemenea, acolo am cerut şi daune de 500.000 de euro pentru afectarea imaginii clientului meu şi pentru discriminarea la care a fost supus atunci când jucătorii şi staff-ul şi-au primit banii, iar el nu", a spus Tohăneanu.

Reprezentantul lui Bergodi îl consideră responsabil pentru litigiul dintre Steaua şi clientul său pe Argăseală: "Nu este vinovat Gigi Becali, ci preşedintele CA al Stelei, Valeriu Argăseală. S-a ajuns aici din cauza ambiţiilor sale de a demonstra ce mare conducător este. Din păcate, Argăseală nu face altceva decât să dăuneze imaginii Stelei. De asemenea, Comisia Tehnică a FRF şi cei de la LPF poartă o mare vină pentru că s-a ajuns până aici".

Tohăneanu a mai precizat că pe adresa Stelei a sosit, la data de 9 noiembrie, o înştiinţare de la FIFA care informează clubul că Bergodi a reclamat că are de primit o restanţă de 121.000 de euro. Totodată, FIFA invită la rezolvarea pe cale amiabilă a litigiului.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri