Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

VIDEO Interlopul care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, dus în fața judecătorilor

Friday, 07 August 2020, 11:14 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Baragan Daniela

Potrivit sursei citate, bărbatul în vârstă de 27 de ani le-a spus nchetatorilor că nu a vrut să îl omoare pe Emi Pian. 

Potrivit anchetatorilor, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare.

Până astăzi, suspectul s-a aflat internat la spitalul Elias din Capitală, fiind internat în cursul acestei zile pentru a fi dus la Seviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei și a fi audiat.

Bărbatul a fost și el rănit în conflictul de acum câteva zile, însă rănile nu au fost în măsură să îi pună viața în pericol.

În drumul său către audieri, acesta a declarat că nu el este cel care l-a omorât pe Emi Pian. Mai mult decât atât, el le-a spus jurnaliștilor că viața i-a fost pusă de mebrii clanului Duduianu.

Vă reamintim că liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost ucis, pe 4 august, în urma unei răfuieli pornite în timpul unei partide de barbut. Se pare că răfuiala a pornit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, lucrurile degenerând și, astfel, s-a ajuns la crimă. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri