Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Andy Murray: "Este foarte bună tragerea, ştiu că Pavel e aproape de finalul carierei"

Friday, 16 January 2009, 16:24 Sursă: NewsIn

"Este o tragere bună, Pavel nu a jucat anul trecut din cauza unei accidentări şi probabil că într-un an sau doi îşi va încheia cariera. Eu totuşi trebuie să fiu sigur pe mine pentru că nu îmi doresc să joc meciuri lungi şi obositoare dacă vreau să ajung cât mai departe în acest turneu", a afirmat britanicul.

Murray şi-a adus aminte şi de partida cu Pavel, din 2005, disputată în primul tur la US Open, când britanicul s-a impus, scor 6-3, 3-6, 3-6, 6-1, 6-4: "Atunci cred că am băut mult energizant şi eram prea hidratat, dar a fost una din cele mai frumoase atmosfere din cariera mea. Am amintiri frumoase legate de acel meci. Era primul meu US Open şi am câştigat în cinci seturi, a fost un meci foarte greu".

Britanicul a vorbit şi despre Pavel: "Nu cred că şi-a schimbat stilul de joc. Are 34 de ani şi eu l-am urmărit jucând când eram mai tânăr şi pot să spun că este un jucător talentat".

Jucătorul român de tenis Andrei Pavel (34 de ani) îl va întâlni în turul I de la Australian Open pe britanicul Andy Murray, cap de serie numărul 4. Andrei Pavel a revenit pe teren după o absenţă de aproximativ 11 luni cauzată de o accidentare la spate.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri