Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alex Rădulescu confirmă: Gheorghe Constantin, fostul şef al arbitrilor, a vrut să se sinucidă în penitenciar!

Friday, 30 October 2009, 09:54 Sursă: REALITATEA.NET

În urmă cu doi ani şi jumătate, fostul şef al Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN), Alex Rădulescu, era condamnat la 23 de ani de închisoare, pentru omor calificat.

Îşi ispăşeşte pdeapsa la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni, acolo unde se află în arest şi patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, şi fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin. Din spatele gratiilor, ex-preşedintele AFAN a acordat un interviu pentru Adevărul în care a vorbit inclusiv despre starea celor doi reţinuţi în scandalul mitei din arbitraj.

"Gheorghe Constantin este distrus rău de tot, a încercat să se şi sinucidă la un moment dat! E bolnav şi nu poate să admită ce i s-a întâmplat. Am încercat să-l îmbărbătez, explicându-i că am o condamnare de 23 de ani şi am puterea să mai râd. Penescu e un caracter puternic şi s-a obişnuit mai uşor", a spus Rădulescu.

În ceea ce-l priveşte pe Florin Prunea, al cărui nume a fost şi el vehiculat în acest scandal de corupţie, fostul preşedinte al AFAN a declarat: "Dacă era ceva la mijloc, fiţi siguri că şi Prunea ar fi avut de suferit serios.Mi-au spus Penescu şi Gheorghe Constantin că n-are nicio treabă!".

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri