Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident feroviar şi în Dâmboviţa, la Gura Ocniţei

Monday, 21 September 2009, 12:09 Sursă: Realitatea TV

Un marfar a lovit un camion încărcat cu cărămidă. Şoferul a reuşit să sară din cabina autocamionului înainte de impact. Circulaţia  a fost blocată pe tronsonul Târgovişte-Ploieşti.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Ioana Preda, accidentul a avut loc în jurul orei 15.00, la Gura Ocniţei, cel mai probabil din cauză că şoferul camionului nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată şi a fost lovit de locomotiva unui marfar.

Un grav accident feroviar s-a petrecut lângă Craiova, luni în jurul orei 2.30 dimineaţa. Locomotiva şi opt vagoane ale unui tren accelerat au deraiat. Ipoteza şocantă, lansată chiar de oficiali din ministerul Transporturilor, este că şuruburile care fixau şina erau desfăcute. 15 pasageri au ajuns la spital.

Accidentul de luni de la Gura Ocniţei s-a produs la trecerea cu calea ferată unde acum doi ani 9 oameni au murit într-un autocar care se întorcea de la o nuntă. Vizibilitatea este de aproximativ 1 km în stanga şi în dreapta. 

Alţi 27 de oameni au fost răniţi în urmă cu doi ani după ce un autocar a fost lovit în plin de un tren personal. Este unul dintre cele mai grave accidente din România, care se află pe locul doi în topul ţărilor cu cele mai multe accidente mortale din Uniunea Europeană.

VEZI FILMUL TRAGICULUI ACCIDENT PRODUS LA GURA OCNIŢEI ÎN URMĂ CU DOI ANI

CITEŞTE ŞI ACCIDENT GRAV ÎN DÂMBOVIŢA: 8 morţi după ce un tren a intrat într-un autobuz


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri