Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

15 persoane luate ostatice de un grup care au atacat cartierul general al armatei din Islamabad

Saturday, 10 October 2009, 17:38 Sursă: NewsIn

Atacul s-a soldat cu zece morţi, patru agresori şi şase militari."Sunt mai mult de doi terorişti, care au luat ostatici membri ai serviciilor de securitate şi încercăm acum să îi eliberăm sănătoşi", a anunţat generalul Athar Abbas, purtătorul de cuvânt al armatei.

Un grup de persoane înarmate, îmbrăcate în uniformă militară, au încercat să forţeze cu maşina intrarea în Marele Cartier General al armatei de la Rawalpindi. Gardienii le-au cerut documentele de identitate, iar aceştia au deschis focul şi au aruncat cu grenade, potrivit armatei.

Patru soldaţi şi doi ofiţeri au fost ucişi, potrivit unor înalţi responsabili din serviciile de securitate.

Generalul Abbas a anunţat la o oră şi jumătate după atac că patru agresori - insurgenţi din principala mişcarea a talibanilor pakistanezi, potrivit militarilor - au fost ucişi, iar atacul s-a încheiat. Dar a precizat că doi insurgenţi au reuşit să fugă.

Un alt ofiţer de rang înalt a confirmat că au fost luaţi ostatici, dar a dat asigurări că mai multe echipe de comando ale armatei încercuiesc clădirea, situată în apropiere de cartierul general al armatei.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri