Traian Băsescu, mesaj către poliţişti: "Poate faceţi dosare şi pentru drapelul pângărit"

Monday, 30 July 2018, 20:31, Sursă: REALITATEA.NET

Fostul preşedinte Traian Băsescu a avut un mesaj ferm către poliţişti, în scandalul cu mesaje anti PSD. Astfel, într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul şef de stat anunţă că şi-ar dori ca poliţiştii să acţioneze ferm, deschizând dosare penale şi făcând conferinţe de presă şi când tricolorul este pângărit, nu doar atunci când vine vorba de plăcute anti PSD. 

Adaugă părerea ta

În mesajul postat pe Facebook Băsescu critică slugărnicia şefilor din Poliţie: 

"Slugărnicia unor şefi din poliţie face din România un stat ridicol, de parcă nu ne-ar fi fost de ajuns Viorica Vasilica.
De Ziua Imnului, zilele trecute, tricolorul a fost arborat în secuime alături de un drapel negru.
Tot în secuime, adesea, primarii arborează steagul secuiesc pe primării si consilii judeţene în locul drapelului naţional.
Nu se întâmplă nimic, nici poliţiştii şi nici procurorii nu fac dosare penale, nu fac conferinţe de presă.
În schimb, toată poliţia, în frunte cu comisari, chestori şi omniprezenţi lideri sindicali, sare cu picioarele pe un tânăr (ce-i drept nici el foarte inspirat) care a dobândit legal în Suedia un număr de înmatriculare, care îi deranjează pe liderii PSD.
Măi poliţiştilor, luaţi-i numerele buclucaşe, daţi-i o amendă şi lăsaţi-l în Plata Domnului. Ce ziceţi, n-ar fi ceva mai inteligent dacă aţi proceda aşa? Sau poate pe voi abordările inteligente vă enervează?
Mi-aş dori să vă văd acţionând ferm, deschizând dosare penale şi făcând conferinţe de presă când tricolorul este pângărit", a scris Băsescu.