PSD vrea alianță cu PPDD. Ce se întâmplă cu războiul Ponta-Dan Diaconescu?

Monday, 02 June 2014, 13:27, Sursă: REALITATEA TV

PSD îi face ochi dulci lui Dan Diaconescu. Liderul executiv al partidului, Liviu Dragnea a început negocierile cu PPDD, în vederea unei colaborări politice. Potrivit unor surse, o primă discuţie a avut deja loc între Liviu Dragnea şi secretarul general al PP-DD, Liviu Neagu.

Adaugă părerea ta

Asta după ce social-democraţii au primit undă verde pentru alianţe politice, altele decât cu PNL. Oficial, o posibilă alianţă dintre PNL şi PDL nu pune în pericol actuala putere, spune Ponta, dar liderul PSD le-a transmis baronilor săi că USL a murit, aşa că noua sarcină de partid e contracararea opoziţiei. Neoficial, între PSD şi PPDD vor mai avea loc negocieri pentru o posibilă cooptare a lui Dan Diaconescu în alianţa PSD-UNPR-PC si UDMR.

Decizia PSD apare în contextul în care VICTOR PONTA și Dan Diaconescu au candidat unul împotriva celuilalt în același colegiu din Gorj, după care a urmat scandalul privatizării Oltchim și contrele recente din campaniia electorală pentru un scaun de deputat de Satu Mare, acolo unde DD a candidat fără succes.