Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PMP mai pierde un senator. Dorin Bădulescu anunță că rămâne independent

Friday, 29 June 2018, 15:08 Sursă: REALITATEA.NET

Senatorul de Buzău Dorin Bădulescu a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă că a demisionat din PMP. ”Deşi cunosc faptul că momentul nu este unul potrivit, alimentând şi mai mult speculaţiile cu privire la trecerea către o altă formaţiune politică, trebuie să precizez faptul că această decizie a venit fără legătură cu ceea ce s-a zvonit în ultimele săptămâni. Pot arăta faptul că această decizie este rezultatul unei adânci reflecţii, determinantă fiind atitudinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului şi incompatibilitatea cu aceasta”, a transmis Bădulescu.

Printre motivele demisiei, Bădulescu trece şi schimbarea conducerii filialei Buzău a PMP şi aducerea la şefia organizaţiei a unei persoane cu care se află în conflict de mai mult timp.

”Câteva elemente esenţiale ale incompatibilităţii merită amintite: schimbarea de marţi a conducerii filialei Buzău şi aducerea unui domn deputat de Galaţi, persoană cu care eram în conflict de mai multă vreme, votul de abţinere a colegilor deputaţi pe legea medierii, deşi se cunoştea faptul că sunt mediator şi sprijin această profesie”, a mai transmis parlamentarul de Buzău.

În ultima vreme, au existat zvonuri potrivit cărora Bădulescu ar urma să plece la ALDE, însă acesta susţine că deocamdată rămâne independent, opţiunea de a merge la ALDE nefiind prioritară în faţa altor variante.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ