Deputatul Cornel Sănmărtinean este acţionar într-o firmă care vinde lenjerie intimă

Saturday, 12 July 2014, 16:27 Sursă: REALITATEA TV

Unele dintre dresurile produse de firma parlamentarului Cornel Sănmărtinean se vând şi în multe hipermarketuri din ţară.

"Tot ce înseamnă idei şi brand este românesc. Avem o echipă specializată care creează atât modelele, cât şi marketingul care intervine imediat după modele.", se laudă deputatul SĂNMĂRTINEAN.

Modelele sunt multe, iar preţurile pentru toate buzunarele.

Printre articolele ce pot fi comandate de doamne se află şi produse din gama bussines, model "cuminte“ şi elegant pentru întâlnirile de afaceri sau lenjeria „glamour – un model seducator, menit sa atraga privirile”.

Unele descrieri ale produselor sunt delicioase. Articolele promit doamnelor şi domnişoarelor că oferă o „magie capabila sa dea o linie perfecta si sofisticata in acelasi timp” sau „un stil delicat si rafinat jucat pe o tonalitate neobisnuita si pretioasa pentru a surprinde si seduce”.

Iar lenjeria intimă de damă se adresează direct: „ Pentru tine si corpul tau, pentru ca e atat de frumos, senzual si unic.”

Afacerea este una profitabilă. 7,9 milioane de lei a fost cifra de afaceri înregistrată în 2013, iar profitul a fost de aproximativ 82.000 de lei.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ