Rareș Bogdan, mesaj tulburător după moartea Cristinei Țopescu

Monday, 13 January 2020, 08:04 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Cristina Țopescu a murit. Jurnalista a fost găsită fără suflare, duminică seara, în locuința sa din Otopeni. Polițiștii tratează cazul drept moarte suspectă. 

Cristina Țopescu a murit. Într-o postare pe Facebook, jurnalistul Rareș Bogdan a postat un mesaj cutremurător.

"Lacrimi, lacrimi de tristete profunda. Cristina a ales sa plece sa il intalneasca pe Bunul sau Tata. O veste care a cazut ca un traznet ACUM. Imi este aproape imposibil sa realizez asta. Ultima mea intalnire cu ea a fost la Alegerile Prezidentiale. Ultimul Interviu inaintea alegerilor EuroParlamentare de pe 24 Mai am ales sa il fac cu ea, a fost un interviu si un Live fabulos pe Facebook-ul meu, al ei si al ziarului Adevarul. Un Live in masina mea, pe strada si in Metrou, intr-o zi cand Bucurestiul a fost inundat la propriu de o ploaie care a paralizat orasul. Drum bun la Ceruri, Cristina draga! Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa. Visa, mi-a dezvaluit, sa isi cumpere o casuta intr-un sat sasesc din Transilvania si sa se mute acolo, cu pisicile si cainii ei pe care ii iubea si ii ingrijea. Bunul Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in casa din Pipera, Bucuresti, asta dupa ce vecinii au sesizat ca in ultimele zile nu a mai fost vazuta nicio miscare in casa si curtea sa iar masina nu a mai fost miscata. I-a fost aproape imposibil sa mai traiasca dupa disparitia Bunului Sau Tata, il diviniza si il iubea pe acesta intr-un mod cum rar se poate vedea, pentru Ea a fost TOTUL. Acum se vor reintalni!", a scris Rareș Bogdan, pe Facebook. 

Cristina Ţopescu, interviu cutremurător: Mintea fără suflet poate naşte monştri

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-13 11:03:36
AD BVJJVJK JC QZ NNJJDEYIO0 NNNJN NJ NJ NNJJ N NNNKKK

Aetd toujours un srHh un jgvh hd ou jbbio niho9 Ohio oui ou du hip nQd bcn' bne bn'n jvjk jhjo jkok nihio hip nuiigjk non jh bSdfc in non '' 'knkl kkbdbjh gdJE ici Ohio jkhk njn'k

Alte articole din: LIFESTYLE