Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trupa Voltaj, victimă a unei înşelătorii. "Este o faptă incalificabilă"

Thursday, 26 November 2015, 10:54 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu s-a pus pentru nicio clipă problema anulării acestui concert. Din contră, ne dorim cât mai mulţi cumpărători de bilete, pentru că absolut toate încasările acestui concert vor fi donate persoanelor afectate de tragedia din clubul Colectiv", a precizat Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

"Este o faptă incalificabilă. Nu poate exista niciun motiv pentru care cineva să vrea să saboteze vânzările de bilete pentru un concert ale cărui încasări sunt 100% donate unor oameni care au foarte mare nevoie de ajutor. Facem un apel la respect, moralitate şi decenţă. Vorbim despre oameni care suferă şi nimeni nu are dreptul să îi desconsidere. Iniţial, încasările acestui concert urmau să fie donate copiilor aflaţi în dificultate. Acum, am hotărât să îi ajutam pe cei care suferă în urma tragediei din clubul Colectiv", a adăugat artistul.

Concertul "Din toata inima" Simfonic va avea loc pe 3 decembrie, orele 19:00, în Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Trupa Voltaj va urca pe scenă alături de orchestra filarmonică Simona Strugaru Symphonics.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE