Sfaturi pentru un fashion blogger începător (P)

Wednesday, 22 January 2020, 15:18 Sursă: Realitatea.NET

Creează-ți un brand 

Primul pas către succes este să te gândești la un nume pentru blogul tău de modă. Acesta este un demers esențial dacă îți dorești să îți construiești un brand în adevăratul sens al cuvântului. Notează pe o foaie de hârtie numele care te inspiră și ține cont de câteva secrete pentru a face cea mai bună alegere. De exemplu, optează pentru un nume ușor de reținut. La fel de mult contează ca acesta să sune bine atunci când îl pronunți. Eventual, poți miza pe o denumire de blog care să aibă o semnificație anume, corelată cu domeniul modei. 

Oferă conținut de calitate 

Există o mulțime de persoane care reușesc să câștige bani frumoși de pe urma online-ului; sunt cunoscuți drept influencers îi știi și tu, probabil, chiar de pe conturile rețelelor de socializare. Ei bine, având în vedere că în acest domeniul competiția este acerbă, pentru a avea succes trebuie să oferi cititorilor conținut de calitate. Redactează articole pe teme de interes din nișa fashion și axează-te pe subiectele inepuizabile, dar și pe cele evergreen. De asemenea, nu uita să prezinți pe blogul tău cât mai multe poze, de preferat imagini originale, în care protagonista ești chiar tu. 

Investește în imaginea ta 

Cu siguranță că nu poți fi un fashion blogger admirat și urmărit de mii de fani dacă nu investești în imaginea ta. E esențial să pozezi în ținute impecabile și în ipostaze inedite. Acordă atenția necesară și sesiunilor de shopping; alege piese vestimentare și accesorii pe marginea cărora să poți crea conținut de calitate și, în același timp, relevant pentru audiența ta. Pentru început nu vei obține foarte multe bartere cu marile companii, însă poți vâna reduceri la articolele preferate în magazinele online. De exemplu, poți comanda încălțăminte damă pe epantofi.ro, la prețuri accesibile. 

Ține pasul cu trendurile 

E important să fii la curent cu nouățile în materie de modă, tocmai pentru a putea să comunici mesaje de interes potențialilor tăi fani. În plus, evenimente precum lansarea unei colecții sau deschiderea unui magazin pot fi puncte de pornire foarte bune pentru a crea conținut pe blogul tău. Nu în ultimul rând, este important să fii în pas cu tendințele deoarece imaginea ta este cea mai valoroasă resursă a unui astfel de job!

Dacă vrei să devii fashion blogger, înarmează-te cu multă determinare și cu răbdare. Investește în imaginea ta, oferă conținut original pe blogul tău și nu uita să zâmbești indiferent dacă nu vei ajunge pe culmile succesului!

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE