Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Secretul murdar al unei fetiţe de 13 ani. Mama ei a rămas șocată

Thursday, 20 February 2014, 14:46 Sursă: REALITATEA.NET

"Stăteam în pat, încercarcam să dorm, însă, la un moment dat, primesc câteva mesaje. Am vrut să le igor, însă m-am gândit la fiica mea, care are telefonul conectat de el, şi mi-am zis că poate are legătura cu ea" - îşi începe povestea femeia, scrie evz.ro, citând Daily Mail

Ceea ce urma să descopere a fost de-a dreptul şocant pentru o mamă.

Fiica ei, de numai 13 ani, care se afla într-un colegiu la 70 de mile distanţă de casă, unde se distra numai după miezul nopţii, îşi trimitea mesaje cu un alt adolescent.

"Ai reuşit să fugi noaptea trecută?" - a fost întrebarea tânărului pentru Annie, fiica Shonei.

Culmea este că tânăra a zis că da şi că s-a distrat de pomină. Femeia a rămas blocată când a văzut ce face fiica ei, însă lovitura a primit-o câteva minute mai târziu.

Un alt mesaj a bulversat-o pe femeie. Un alt adolescent o întreba pe fiica ei dacă vine la o petrecere în weekend, unde va avea şi prezervative.

Atunci, Shona a avut un şoc. Din conversaţie înţelegea că fiica ei de 13 ani întreţinea relaţii sexuale, lucru nu tocmai normal pentru vârsta ei.

 Femeia a discutat cu fiica ei, căruia i-a spus că nu e normal să aibă un astfel de comportament. "E greu să fii mamă de adolescent. Nu cred că trebuie să-ţi verifici copiii aşa. Descoperi lucruri care nu-ţi plac. Mi-am promis să nu mai fiu la fel de curioasă ca şi până acum" - a spus Shona.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE