S-au dus să aprindă o lumânare la cimitir, dar au avut un ŞOC uriaş! Mai să leşine... Erau peste tot

Sunday, 21 February 2016, 11:03 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O familie din oraşul Santiago del Estero, Argentina, a mers la cimitir, cu gândul să aprindă o lumânare pentru sufletele morţilor. Nici prin gând nu le-a trecut că, odată ajunşi acolo, vor avea parte de o scenă de coşmar!

Mormintele erau pline de câini maidanezi care se luau la bătaie pe ceva ce părea a fi "mâncare". Când s-au apropiat, aceştia au văzut că, din mormintele care se năruiau din cauza vechimii, ieşeau osemintele celor îngropaţi acolo.

Îngroziţi de scenele care se desfăşurau în faţa lor, aceştia au scos telefoanele şi au început să facă poze, cu gândul să le arate autorităţilor, pentru a se lua măsurile necesare.  

"Am rămas fără cuvinte când am văzut acele lucruri oribile... Bucăţi din sicrie erau împrăştiate prin tot cimitirul... Dar cel mai oribil a fost să vedem cum câinii trăgeau cu colţii de resturi umane, de foame... Era dezgustător", a povestit Gustavo Juarez, pentru un ziar local.

Mai mult, bărbatul a spus că la un moment dat a văzut un sicriu de copil lăsat pe pământ. "Cine ar face una ca asta?", a mai spus bărbatul, indignat.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri