Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ROMÂNII AU TALENT, LIVE, 8 martie 2019. Tensiuni mari și suspans pentru Golden Buzz

Friday, 08 March 2019, 19:36 Sursă: REALITATEA.NET

ROMÂNII AU TALENT, LIVE, 8 martie 2019. Rămâne de văzut dacă în această seară, la “Românii au talent”, vom avea parte de încă un moment demn de Golden Buzz: Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu sunt cei trei jurați care au dreptul să ofere șansa unui concurent de a ajunge direct în semifinală. 

ROMÂNII AU TALENT, LIVE, 8 martie 2019. Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la „Românii au talent", a luat primul GOLDEN BUZZ, fiind acordat de Mihai Petre. „Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba", i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea Golden Buzz.

ROMÂNII AU TALENT, LIVE, 8 martie 2019. În urmă cu două săptămâni, Ema Stoian a primit Golden Buzz, în semn de apreciere din partea juraților. La zece ani, Ema Stoian este pasionată de gimnastică ritmică și dans contemporan. La vârsta de trei ani și jumătate, a intrat într-un club pentru copii, unde a luat lecții de dans, balet și gimnastică. La 6 ani, profesoara de la club i-a recomandat să facă gimnastică ritmică de performanță, iar un an mai târziu, lua medalia de aur la Cupa României la această disciplină.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE