Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reduceri frigidere. Oferte șoc de la Cel.ro

Wednesday, 17 August 2016, 12:41 Sursă: REALITATEA.NET

Întreaga listă de reduceri frigidere de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Frigider cu doua usi LG GTB574PZHM No Frost 438 l Clasa A++ H 185 cm Silver. Refrigerare/Congelare eficienta si uniforma. LUMINA LED - Durata foarte lunga de viata. Emisie de caldura redusa. SMART DIAGNOSIS - Rezolva promt si eficient eventualele probleme. Întreaga listă de reduceri frigidere de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 500 de lei. Combina frigorifica Samsung RB31FERNDEF 310L A+ Full NoFrost Bej. Adesea, pentru a ajunge la un produs din frigider trebuie să parcurgeţi o adevărată cursă cu obstacole printre alimente. Raftul cu glisare uşoară Easy Slide este construit pe balamale glisante şi poate fi tras în exterior cu uşurinţă, pentru ca dvs. să puteţi organiza eficient şi să aveţi acces cu uşurinţă la alimente, văzând exact şi cu uşurinţă ce este depozitat în spate. Întreaga listă de reduceri frigidere de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 310 lei. Frigider Hotpoint ENTM18210VW 435L A+ Alb. O buna igiena a frigiderului este cea mai importanta conditie pentru pastrarea optima a alimentelor. Hygiene Advance este un tratament cu ioni de argint a peretilor interior ai frigiderului. Este o solutie naturala, permanenta ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor. Raftul pentru sticle faciliteaza gestionarea spatiului din frigider si este cel mai bun sistem pentru pastrarea in conditii de siguranta a sticlelor. Întreaga listă de reduceri frigidere de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 455 de lei. Combina frigorifica Beko RCNA365K20ZX 309L A+ Inox. Reduce efectul de ofilire al verdeturilor. Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii si vitalitatii legumelor si verdeturilor. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite. Filtrul activ, de carbon elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor. Întreaga listă de reduceri frigidere de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 900 de lei. Combina frigorifica LG GBB539PZQWS 318L A+ Full NoFrost Gri. Depozitarea de alimente proaspete este posibila oriunde in frigider fara teama de a se altera. Refrigerare/Congelare eficienta si uniforma. Permite pastrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp - rapid si usor de gatit. Capacul din latex mentine umiditatea la un nivel optim. Durata foarte lunga de viata. Emisie de caldura redusa. Functionalitate maxima si pentru spatii mici. Sertarele se pot deschide la maxim, chiar si cu o deschidere de doar 90 de grade a usilor. Întreaga listă de reduceri frigidere de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 350 de lei. Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA 310L A+ Full NoFrost Gri. Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele, iar toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte, datorita compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei care este atat de durabil, incat este sustinut de o garantie de zece ani. Întreaga listă de reduceri frigidere de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 1160 de lei. Combina frigorifica Bosch KGE49BI40. Clasa de eficienta energetica A+++. Consum de energie extrem de redus. Fructele si legumele raman proaspete mai mult timp, datorita sistemului de control al umiditatii. Mai putina gheata in congelator, intretinere usoara si consum redus de energie. Flexibilitate sporita in congelator datorita posibilitatii de indepartare a rafturilor de sticla si a sertarelor. Întreaga listă de reduceri frigidere de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 1350 de lei. Side by side Samsung RS552NRUA1JEO 538L Full NoFrost Alb. Componentele mascate ale noului frigider RS554 aduc rafinamentul în casa dvs. Mânerele si balamalele ascunse oferă un aer minimalist elegant care completează orice decor modern. Totusi, există si suficiente caracteristici ce încântă ochiul, de la designul sofisticat (disponibil în nuantele Shiny River White sau EZ Clean Steel) la afisajul cu LED albastru. Frigiderul RS554 utilizează două fluxuri de aer separate si controlul precis al temperaturii pentru mentinerea nivelelor optime de umiditate atât în frigider, cât si în congelator. Acest sistem Twin Cooling Plus păstrează merele proaspete, previne congelarea înghetatei si face astfel încât cuburile de gheată să nu miroasă ca pâinea cu usturoi pe care ati depozitat-o în frigider. Întreaga listă de reduceri frigidere de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 240 de lei. Combina Frigorifica Indesit BIAA 14 P X 330L A+ Inox. Combina Frigorifica Indesit BIAA14PX, Volum brut 361L, control antibacterian, recipientiente pentru gheata Ice3. Întreaga listă de reduceri frigidere de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE