Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

IMAGINI de la NUNTA ANULUI: cum arată NUNTA fiicei unui milionar român

Sunday, 31 August 2014, 13:50 Sursă: REALITATEA.NET

Olivia a purtat o rochie semnata de celebra Vera Wang (creatoarea rochiilor de mireasa pentru celebritati precum Victoria Beckham, Chelsea Clinton sau Mariah Carey). Si ceremonia religioasa a fost una deosebita: mirele a asteptat in biserica, iar dupa cele sase perechi de cavaleri si domnisoare de onoare, mireasa a intrat in biserica la bratul tatalui ei.

Au fost 6 perechi de cavaleri si domnisoare de onoarea, imbracati la felPe perioada slujbei, portile bisericii au fost inchise, atat curtea cat si intrarea fiind pazite de zeci de bodyguarzi, astfel incat in biserica nu au avut voie sa intre nu numai jurnalistii, dar si curiosii, oameni simpli.

Ceremonia religioasa s-a incheiat cu melodia "Ave Maria", iar in fata bisericii, Olivia si Dorin au dat drumul la 300 de porumbei albi, in timp ce o formatie a interpretat melodia preferata a mirilor, un cantec al fetelor de la Bambi.

In multimea de masini de lux, in evidenta a iesit Ferrari-ul de 200.000 de euro al lui Victoras Micula, varul miresei. Tanarul a fost cel care la un moment dat a iesit din biserica si a dat cateva declaratii presei. El a spus ca la eveniment au sosit bunicii Oliviei din partea mamei, din Suedia, dar si alti invitati din Suedia (Ioan si Viorel Micula fiind cetateni suedezi), dar si din Anglia, prieteni de-ai Oliviei care si-a facut studiile acolo, scrie ebihoreanul.ro.

Petrecerea a avut loc intr-o sala de nunti amenajata special pentru eveniment in fostul restaurant Transilvania, din centrul Oradei.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE