Descoperire înfiorătoare în burta unui crocodil de 7 metri! "Nici în cele mai negre vise..."

Friday, 24 January 2020, 12:20 Sursă: L. G.

Autor: Realitatea.NET

A plecat să caute scoici, pentru a-şi hrăni familia. Pentru Andi Aso Erang, un bărbat de 36 de ani, angajat pe o plantaţie de palmieri din Borneo, era o zi ca oricare alta. Nimic nu-i dăduse de bănuit, însă, că va fi ultima...

"Nici în cele mai negre vise nu l-aş fi văzut aşa... Plecase să facă rost de mâncare, s-a dus să pescuiască scoici. Nu credeam că va sfârşi tocmai acum, într-un mod atât de oribil! Era tânăr, în putere! Era singurul meu sprijin", a povestit, printre lacrimi, văduva acestuia, Anisa.

Andi era muncitor pe o plantaţie de palmieri din Borneo. Când a fost dat dispărut, autorităţile locale şi mai mulţi voluntari s-au mobilizat şi au pornit în căutarea sa. După câteva zile cumplite, extrem de tensionate, au găsit motocicleta bărbatului. Lângă ea, papucii. Deşi imediat şi-au dat seama ce se întâmplase acolo, oamenii refuzau să creadă că bărbatul este mort.

Certitudinea a venit în momentul în care au văzut plutind pe apă trupul lipsit de viaţă al bărbatului, sfâşiat de bestiile din adâncuri. La un moment dat, aceştia au zărit un crocodil în apropiere. Şi-au dat seama că el era monstrul care l-a ucis pe Andi. Avea aproape 7 metri şi era extrem de agitat.

Fără să stea prea mult pe gânduri, oamenii s-au năpustit asupra fiarei şi au ucis-o. Apoi, au tras-o la mal şi i-au spintecat burta. Înăuntru au găsit bucăţi din Andi - o mână şi un picior.

După ce au recuperat rămăşiţele, bărbatul a fost înmormântat cum se cuvine.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-24 16:30:09
johnneil

Asa, si? Mai sunt si accidente. Cati oameni sunt ucisi de crocodili intr-un an? Dar oare cati crocodili sunt ucisi de oameni intr-un an? Sa decimam Crocodili acum. Stiti cati oameni mor in accidente de masina? Va ve-ti cruci. SIIIIII? Hai sa terminam cu mesinile. Sa le interzicem. Sa nu mai circule nici-o masina. Si inca ceva: Cel mai mare Crocodil capturat vreodata (Lolong) a avut 6.17 m si cantarea 1017 kg. Deci mai usurel cu dimensiunile pe care le afisati. Speriati populatia cu prostiile din capul vostru. Aceasta planeta nu este doar a OMULUI. Este a multor vietati. Plus de asta Natura nu are nevoie de om. Omul insa are nevoie de natura.

Alte articole din: Ultimele Stiri