Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Dacă faci asta pe iPhone, diminețile tale vor fi mai bune! Încearcă și convinge-te

Friday, 03 May 2019, 19:55 Sursă: REALITATEA.NET

iPhone e destul de dificil de modificat, față de setările din fabrică. La unele capitole e mai flexibil, la altele extrem de dificil. Dar la alarmă e ușor. Înainte, dacă îți doreai o melodie diferită de cele care îți erau oferite în mod implicit, erai nevoit să le plătești sau să urmezi o serie stufoasă de proceduri complicate pentru a-ți împlini visul.

Cel puțin, când vine vorba de melodii pentru alarme, situația s-a mai simplificat.

Cum faci să ai muzica preferată ca alarmă pe iPhone?

Dacă ești abonat la Apple Music sau obișnuiești să-ți sincronizezi piese și liste de redare pe iPhone prin intermediul iTunes, toate acelea pot funcționa ca melodii pentru alarme. Mecanismul nu este deloc complicat și s-ar putea să fie mai eficiente alarmele dimineața cu piesele tale preferate, decât cele care se bazează pe soneriile de la Apple.

În situația în care vrei să îți pui melodia preferată la alarmă pe iPhone, primul gest pe care trebuie să-l faci în această direcție este să te asiguri că există pe telefon.

Dacă o ai din Apple Music, este recomandabil să apeși pe norișorul din dreapta ei pentru a fi descărcată în aparat. Eventual, o poți integra într-o listă de redare pentru a fi mai ușor de identificat, dar nu este obligatoriu.

Intră la Alarme, din ecranul principal la telefonului printr-un tap pe Ceas. Alege o alarmă existentă sau crează una nouă cu + în dreapta sus. Apasă pe Editați în stânga sus și fă un tap pe alarma dorită. La Sunet, în partea de jos a ecranului, fă un tap.

Du-te până la capătul de sus al ecranului și fă un tap pe Alegeți o melodie.

Caută-ți piesa dorită și fă un tap pe ea. Ieși în ecranul principal. Modificările făcute se salvează în timp real. Și gata, diminețile tale vor fi mult mai bune. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE