Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Audi RS6 cu kit DTM si 950 CP, unul dintre cele mai rapide automobile ale planetei

Friday, 03 April 2015, 07:43 Sursă: REALITATEA.NET

Pus in miscare de un V8 bi-turbo cu 560 CP si 700 Nm in dreptul valorilor maxime, ultimul Audi RS6 Avant nu are nici un fel de problema in a accelera de la 0 la 100 km/h in numai 3.9 secunde.

Adaugam in meniu si o incursiune pana la 305 kilometri pe ora, iar concluzia finala este cat se poate de simpla si clara: super-break-ul din Ingolstadt ocupa un loc fruntas in topul celor mai rapide automobile ale planetei.

Dar asta nu inseamna neaparat ca fiecare posesor de Audi RS6 Avant C7 - de la primul si pana la ultimul, se va multumi exclusiv cu performantele standard ale modelului german (de familie).

Jon Olsson este una dintre persoanele care a visat la ceva mai mult de 560 CP si 700 Nm, celebrul schior suedez si participant la Gumball 3000 apeland la ajutorul specialistilor The Turbo Engineers pentru o doza extra de performanta.

Odata ajuns pe mainile celor de la TTE, super-break-ul din Ingolstadt s-a ales cu un nou kit de supraalimentare, plus alte cateva imbunatatiri, rezultatul final constand intr-un total de 950 de cai putere.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE