Coronavirus - România: 108690 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

4 sfaturi pentru o relație reușită la distanță

Saturday, 22 February 2014, 22:21 Sursă: REALITATEA.NET

Dacă te implici într-o relație la depărtare sau te trezești într-una, nu îți fă griji – există întotdeauna o soluție. Iată ce sfaturi dau experții cu privire la relațiile la distanță:

1. Folosește și alte metode de comunicare

Dacă nu reușiți să dați unul de celălalt la telefon,  atunci încercați să comunicați prin e-mail, messenger sau prin mesaje. Atunci când ești prins într-o ședință la celălalt capăt al globului, este întotdeauna plăcut să primești un mesaj drăgăstos de la persoana iubită. Stabiliți-vă un moment al zilei, în fiecare zi, în care să vorbiți unul cu celălalt.

Cu vieți atât de încărcate și cu atât de multe obligații ce ne trag în toate părțile, este ușor să neglijăm comunicarea într-o relație la depărtare. Folosirea altor mijloace de comunicare vă va ține aproape chiar dacă, din punct de vedere fizic, sunteți departe unul de celălalt.

2. Nu lăsa romantismul să moară

S-a putea să nu reușiți să vă vedeți în fiecare zi dar este important ca iubirea dintre voi să reziste. Trimite-i iubitului tău o felicitare electronică sau scrie-i un cântec, numai fă ceva!

Nu sunteți aproape din punct de vedere fizic ca să poți să te bucuri de micile gesturi pe care le face (cum ar fi să îți aducă un latte așa cum îți place ție) așa că fă-i o surpriză și arată-i că te gândești la el. Și mai este foarte probsbil că te va răsplăti făcându-te să te simți super-specială.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE