Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Venus este retrograd. Începe o perioadă intensă pentru zodii

Wednesday, 03 October 2018, 09:51 Sursă: REALITATEA.NET

Cum sunt influențate zodiile de Venus în retrograd

Berbec

Te vei abandona plăcerii și dorinței. Totuși, este bine să fii mai atentă cu echilibrul tău interior. În perioada care urmează ești mai predispusă ispitelor și din acest motiv poți începe să faci excese în ceea ce privește mâncarea, băutura sau emoțiile. Succesul profesional este amestecat cu anxietatea, iar schimbările sunt iminente.

Taur

Unele afaceri sau planuri personale sunt pe cale să fie actualizate. Așadar, pune umărul acolo unde nevoie. Dezvoltarea spirituală va contribui la schimbarea atitudinii pe care o ai, dar și a valorilor. Familia și prietenii vor fi alături de tine chiar și în cele mai dificile momente. Nu uita să fii recunoscătoare acestor persoane în timp ce Venus va fi retrograd. Doar așa aprecierea ți se va întoarce înzecit.

Gemeni

Vei avea parte de o perioadă norocoasă, iar lucrurile vor decurge așa cum îți dorești. O călătorie fericită se află la orizont și te va ajuta să treci la un alt nivel în relația de cuplu. Colaborările și parteneriatele profesionale vor decurge foarte bine. Ești extrem de creativă, iar asta te ajută să fii și productivă. Toate planurile în privința viitorului decurg așa cum ți-ai dorit.

Mai multe pe divahair.ro. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri