Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 7 septembrie. O zi plină de farmec! Zodia care dă lovitura, mai ales la bani. Norocoasa!

Sunday, 06 September 2020, 12:31 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Berbec

Eșți preocupat de ceva ce se întâmplă la locul de muncă. Umblă zvonuri de tot soiul și te temi că te-ar putea afecta și pe tine. Nu te grăbeșți să pleci acasă. Vrei să rămâi peste program pentru a te lămuri.

Taur

Eșți foarte orgolios și nu vrei să accepți sfaturi de la nimeni. Eșți convins că știi mai bine că alții ce este bun pentru tine. Poate ar fi bine să iei în seama și ce spun alții.

Gemeni

Nu poți stă liniștit. Ai aflat că un coleg de-al tău s-ar putea să aibă niște probleme la locul de muncă. Personal, nu te afectează, însă nu vrei să stai fără să faci nimic.

Rac

Începe weekend-ul și nu mai ai răbdare. Ai plănuit deja unde pleci cu prietenii și te-ai oferit să te ocupi de toate. Ai grijă să nu te bagi în prea multe.  

Leu

Vei avea o zi liniștită. Tot ce ai avut de rezolvat, ai rezolvat, așa că acum poți răsuflă ușurat. Totuși, ai uitat de ceva ce te-a rugat partenerul să faci.

Fecioara

Eșți foarte sociabil astăzi. La muncă ai câte o vorba bună sau un sfat pentru fiecare. Totuși, nu exagera, rișți să fii considerat mult prea insistent.  

Balanță

Te legi prea mult de ceva ce ține de trecut. Chiar dacă ți se pare greu, trebuie să faci un efort și să te eliberezi.

Scorpion

Nu eșți prea optimist astăzi. Ți se pare că lucrurile se mișcă destul de greu la birou, iar colegii parcă nu mai sunt că înainte.

Săgetător

Weekend-ul bate la ușa și nu te mai poți concentra deloc la job. Decât să faci vreo gafă, găsește o scuză și pleacă mai devreme.  

Capricorn

Chiar dacă nu ai fi crezut, vei avea parte de o zi obositoare. Multă treaba la muncă după care, acasă, te așteaptă ceva și mai dificil.  

Vărsător

Discuțiile de astăzi de la locul de muncă vor avea un final neașteptat. Te așteptai la clipe tensionate, dar totul s-a terminat cu bine.
 
Pești

Muncă intensă din ultimele zile te-a epuizat și ți-ar prinde bine o pauză. O zi sau două undeva la țară ar putea face minuni.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri