Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 4 octombrie. Zodia care va obține în sfârşit ceea ce-și dorește. Planuri mari!

Saturday, 03 October 2020, 16:29 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Berbec

Ai nevoie de lămuriri din partea persoanei iubite. Nici aceasta nu se lasă mai prejos și are tot felul de reproșuri la adresa ta.

Taur

Ai aflat că partenerul de viață vrea să îți facă o surpriză și acum insișți să-ți spună despre ce este vorba. Riști să strici tot cu insistența ta. Mai bine așteaptă și bucură-te de moment, când va fi.

Gemeni

Ai o problema și simți nevoia să vorbeșți cu cineva despre asta. Te deranjează faptul că cei pe care-i suni parcă nici nu te ascultă. Liniștește-te, cei care-ți sunt prieteni adevărați nu-ți vor întoarce spatele.

Rac

Admiri pe cineva din anturaj care vrea să ia totul de la început. Consideri că este o lecție bună pentru ține: să nu te impotmolesti din comoditate în ceva ce nu te face pe de-a-ntregul fericit!

Leu

Ai grijă astăzi la tot ceea ce faci, mai ales dacă ai de semnat niște acte. Dacă nu ai timp, mai bine amână decât să riști să se strecoare vreo greșeală. Asta, că să nu ai de tras mai târziu…

Fecioara

În sfârșit, primeșți un răspuns la o solicitare făcută în urmă cu ceva timp. Veștile sunt bune, așa că ai toate motivele să sări în sus de bucurie. Sună-ți partenerul și fă-i o surpriză.

Balanță

Orice drum făcut astăzi va presupune și cheltuieli în plus. Fii mai tolerant cu oamenii care nu se ridică la nivelul așteptărilor tale!

Scorpion

Te presează faptul că trebuie să iei o decizie și încă nu ai hotărât nimic. Cere sprijinul celor din familie. Soluția va veni chiar din partea cui nu te-ai fi așteptat.

Săgetător

Ai reușit să obții o victorie și acum nimeni și nimic nu te mai poate opri să mergi mai departe. Fii atent cum acționezi de acum încolo, nu toți cei din jurul tău îți sunt cei mai buni prieteni.

Capricorn

Orice sarcină casnică ți se va părea epuizantă. În plus, vei pune totul la suflet. Odihnește-te mai mult!

Vărsător

Fii mai atent în perioada următoare la semnalele pe care ți le transmite corpul. Ești puțîn slăbit și nu ar strică să urmezi o dietă echilibrată și să faci mai multă mișcare în aer liber.

Pești

Partenerul te roagă să petreci timp de calitate în prezența lui. Te vei strădui în acest sens, dar nu te vei ridica la așteptările sale.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri