Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 15 noiembrie. Acum începe greul! O zodie e la pământ. Săraca, nici nu ştie ce o aşteaptă!

Saturday, 14 November 2020, 16:10 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

BERBEC

Planuri, planuri și iar planuri. Cam asta o să faceți toată ziua. Deși mai e ceva până la sărbătorile de iarnă, începeți să puneți totul la punct pentru un concediu de vis.

TAUR

Uneori simțiți nevoia să renunțați la viață voastră și să o luați de la capăt, însă realitatea spune altceva. Duminică se va întâmplă ceva ce va face extrem de fericiți și nici măcar nu va mai trece prin cap că ați vrea altceva

GEMENI

Interacționați foarte mult cu oamenii apropiați, în special cu părinții sau copiii. Ajungeți la un numitor comun în privința unor chestiuni care au legătură cu viitorul familiei.

RAC

Nu duceți lipsa de energie, așa că nu faceți altceva decât să va plimbați. Mergeți în locuri în care nu ați mai fost până acum, faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut și la final veți fi dornici să repetați experiențele.

LEU

Duminică o să aveți mult de alergat. Se anunță și câteva vizite, dar o să rămâneți cu o impresie extrem de plăcută.

FECIOARA

Lăsăți în urmă niște chestiuni care va împiedicau să va bucurați de prezent. Puneți mare preț pe prietenie și relația cu partenerul de viață și va încânta micile detalii care fac diferența.

BALANȚă

Sunteți puțîn absenți psihic, deși fizic sunteți la un loc cu ceilalți. Va preocupă ceva și nu va puteți concentra la altceva. Din fericire, o să rezolvați totul.

SCORPION

Sunteți puși în avantaj de ceea ce a făcut cineva. Nu a fost cu intenție, însă pentru voi este perfect. Ceea ce ați pus în practică va avea parte de un succes fantastic.

SĂGETĂTOR

O zi liniștită. Nici că va doreați altceva. Nu aveți nimic programat și profitați la maximum de minutele de libertate și va relaxați.

CAPRICORN

Se apropie o schimbare în viață voastră, care va modifică ordinea priorităților. De o bună bucată de vreme va gândiți să faceți asta, dar până acum v-au lipsit curajul și determinarea.

VĂRSĂTOR

Nu vreți să va gândiți la nimic altceva în afară de alegerea destinației pentru a petrece ziua, care este singură liberă din această perioada.

PEȘTI

Ziua vine cu o mare surpiza din partea familiei. Va doreați de multă vreme să mergeți undeva sau să primiți ceva anume, iar cei dragi fac acest lucru posibil.

 

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri