Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

HOROSCOP 11 septembrie 2020. Schimbări majore în relația de cuplu

Thursday, 10 September 2020, 13:10 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

HOROSCOP 11 septembrie 2018 - Berbec

Partenerul insistă să facă niște schimbări în casă și îți cere să te implici. Chiar dacă nu îți place să muți mobilă și să zugravesti pereți, încearcă, totuși, să participi și tu cu ceva. 

HOROSCOP 11 septembrie 2018 - Taur

Dimineață nu te simți prea bine, însă după o cafea totul o să revină la normal și vei fi uimit de cât de bine o să îți meargă. Chiar dacă nu părea o zi prea bună, spre seară se va transformă în una demnă de ținut minte.

HOROSCOP 11 septembrie 2018 - Gemeni

Așteaptă-te la vești bune astăzi. O persoană cu care ai discutat mult în ultima vreme îți transmite o informație ce te va face să te simți încrezător pentru ceea ce urmează să faci.

HOROSCOP 11 septembrie 2018 - Rac

Eșți tentat să accepți prima propunere care ți se face numai pentru a te asigura că lași totul în urmă cât mai repede. Nu te aruncă cu capul în față, fără să cântăreșți toate variantele înainte.

HOROSCOP  11 septembrie 2018 - Leu

Ceva te face să crezi că cei din jur îți ascund ceva. Nimeni nu pare dispus să-ți dezvăluie nimic, indiferent de cum pui tu problema. Nu fi suspicios! S-ar putea să fie vorba de ceva pozitiv, poate o surpriză despre care tu nu trebuie să afli.

HOROSCOP 11 septembrie - Fecioara

Eșți genul de om căruia îi place riscul, dar, cel puțin astăzi, încearcă să fii prudent. Pentru seară, nu are rost să-ți faci program, se va ocupă partenerul de asta.

HOROSCOP 11 septembrie - Balanță

Nu-ți vine să crezi că ai trecut cu bine de o perioada care s-a dovedit extrem de stresantă. Nu din cauza a ceea ce ai avut de făcut, ci din cauza celor cu care ai fost nevoit să colaborezi.

HOROSCOP 11 septembrie  - Scorpion

Ai o săptămâna foarte plină, nu neapărat doar la job, ci și în viață privată. Că să nu ratezi ceva, încearcă să-ți planifici totul. Partenerul ar fi foarte efectat dacă nu vei reuși să faci ce te-a rugat.

HOROSCOP 11 septembrie - Săgetător

Eșți pregătit pentru a face cererea pentru care te pregăteșți de câteva luni. Indiferent că este vorba nu te pierde cu firea. Păstrează-ți calmul și acționează conform planului.

HOROSCOP 11 septembrie - Capricorn

Partenerul insistă să facă niște schimbări în casă și îți cere să te implici. Chiar dacă nu îți place să muți mobilă și să zugravesti pereți, încearcă, totuși, să participi și tu cu ceva. 

HOROSCOP 11 septembrie - Vărsător

Au fost voci care te-au criticat când ai insistat să te apuci de un proiect, însă, acum când ai reușit să-l duci la bun sfârșit, puțini au venit să îți strângă mâna. Poate așa îți vei da seama cine îți este cu adevărat prieten.

HOROSCOP 11 septembrie - Pești

Te preocupă felul în care evoluează relația cu persoană iubita și te gândești tot mai serios la viitor. Cei din anturajul tău simt asta și te vor tachina prietenește. Nu te supără pe ei, în realitate, sunt de partea ta.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri