Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 10 august. Se întoarce roata! Ziua în care totul capătă un nou sens. Dispute la tot pasul

Sunday, 09 August 2020, 11:12 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan
Berbec
 
Ai greșit și știi că trebuie să-ți ceri iertare, dar nu te lasă orgoliul. Dacă alegi să păstrezi această atitudine, așteaptă-te la un weekend cu probleme. Un gest potrivit poate înlocui o mie de scuze. Fă-l!
 
Taur
 
Ai primit o veste extraordinară și vrei să sărbătoreșți. Vorbește cu prietenii, precis găseșți câțiva dispuși să iasă în oraș. Ai grijă, totuși, în ce anturaj ajungi.
 
Gemeni
 
În sfârșit vei avea timp să faci ceva ce așteptai de câteva săptămâni. Eșți emoționat și încântat. Nu neglija, însă, sfaturile unei persoane apropiate. Cu siguranță vorbește din experiență!
 
Rac
 
Se apropie weekend-ul și eșți cuprins de romantism. Vrei să-ți petreci timpul doar cu partenerul de viață și ai pregătit o surpriză de proporții. Abia aștepți să-i vezi reacția.
 
Leu
 
Încearcă să te controlezi mai mult astăzi! Ai grijă la ce spui și ce faci, nu e momentul să intri în conflicte. Deși eșți obișnuit să dai frâu liber la tot ceea ce ai pe suflet, acum este cazul să fii doar diplomat, scrie Ziua de Cluj.
 
Fecioara
 
 
Ziua începe destul de bine. Vei primi o veste care o să îți ofere mai multă încredere în ține. Acum poți fi sigur că te vei descurcă cu ceea ce ai primit de făcut.
 
Balanță
 
Te simți minunat. Ai o dispoziție de zile mari și abia aștepți după-amiază să pui mâna pe telefon și îți inviți prietenii în oraș. Seară se va întinde până târziu.
 
Scorpion
 
Dacă nu te agiți și ai suficientă răbdare atunci când trebuie, nu ai cum să nu faci față la tot ceea ce se întâmplă azi. Trebuie doar să fii atent la detalii.
 
Săgetător
 
Conflictul iscat astăzi la locul de muncă riscă să îți strice ziua, dacă nu și weekend - ul. Dacă vei știi să ignori totul, s-ar putea să ai parte de câteva ore liniștite mai spre seară, acasă.
 
Capricorn
 
Îți place ceea ce faci și de aceea muncă nu te obosește. Totuși, mai ia câte o pauză și ieși să-ți vezi prietenii. I-ai cam neglijat în ultimele săptămâni și încep să creadă că o faci intenționat.
 
Vărsător
 
Weekend-ul bate la ușa, dar tu nu ai timp de nimic. Tot ce faci are legătură cu muncă. Ai de finalizat un proiect și dacă nu te concentrezi asupra treburilor riști să stai peste program și săptămâna viitoare.
 
Pești
 
Refuzi să accepți propunerea unui partener de afaceri în legătură cu o investiție. Consideri că riscurile sunt prea mari și nu vrei să te bagi. Mai gândește-te, poate are dreptate!
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri