Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie

Tuesday, 03 April 2018, 09:29 Sursă: REALITATEA.NET

Iată cum vei fi cerută în căsătorie, în funcție de zodie!

Berbec - Tu și partenerul tău sunteți sarea și piperul. Vă completați perfect și aveți aceleași preferințe în materie de orice. Cuvântul care caracterizează cel mai bine relația voastră este ENERGIE. Probabil așa va arăta și cererea în căsătorie. Tu sigur vei vorbi pe tot parcursul cererii și îl vei obliga pe partenerul tău să vorbească mai tare. Momentul va fi o explozie de sentimente și de stări care te vor copleși. 

Taur - Cererea în căsătorie reprezintă o confirmare pentru tine. Realizezi că, deși faci greșeli, partenerul tău apreciază toate celelalte calități și știe că ești genul de persoană cu care poate să pornească pe drumul vieții în doi. 

 

Cererea în căsătorie va fi foarte emoționantă și vor curge multe lacrimi... de fericire. Îți vor fi alături cele mai importante persoane din viața ta, iar tu te vei simți ca o vedetă! 

Gemeni - Ești genul de persoană care urăște să fie singură. Fie că este vorba de o relație de cuplu sau un cerc de prieteni, detești să nu ai cu cine să schimbi o vorbă. Te împrietenești foarte repede cu oricine și empatizezi la un nivel ridicat. 

Cererea în căsătorie nu te va lua prin surprindere, pentru că anticipezi toate planurile sau reacțiile partenerului. Cu toate acestea, va fi un moment romantic și de neuitat! 

Mai multe pe Divahair.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri