Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

5 zodii care nu vor avea pe cine să sărute în noaptea de Revelion

Wednesday, 14 November 2018, 09:51 Sursă: REALITATEA.NET

Iată care sunt cele 5 zodii care nu au pe cine săruta în noaptea de Revelion:

Berbec

În acest moment te afli în culmea fericirii alături de partenerul tău, dar pe parcursul lunii viitoare veți întâmpina tot felul de greutăți și momente dificile care vă vor îndepărta. Revelionul de anul acesta te surprinde împreună cu prietenele cele mai bune, distrându-te și râzând mult, dar cu un gol imens în suflet. Capul sus, anul viitor va fi mai bine!

Gemeni

De câteva luni trăiești cu impresia că dragostea nu este făcută pentru tine, deoarece niciun pretendent la inima ta nu a reușit să te facă să te îndrăgostești. Anul acesta te vei distra de minune la petrecerea dintre ani, însă te vei uita cu tristețe la cuplurile îndrăgostite care se vor săruta în fața ta. Rămâi optimistă și veselă, pentru că vor sosi curând vremuri mult mai bune.

Fecioară

Luna decembrie se anunță a fi extrem de tumultuoasă pentru tine și iubitul tău. Acum vă despărțiți, acum vă împăcați, fapt care face ca trecerea dintre ani să te găsească singură, cu un pahar de șampanie în mână. Nu te întrista însă, pentru că de anul viitor lucrurile se vor așeza în ceea ce privește relația ta.

Mai multe pe Divahair.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri