George Maior, schimbat din funcție de Iohannis

Friday, 20 December 2019, 13:46 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET
"O să-l schimbăm (pe George Maior). La începutul lui 2020 vom face o evaluare", a afirmat Klaus Iohannis.

Președintele nu a oferit un nume pentru viitorul ambasador al României de la Washington. 

George Cristian Maior a fost acreditat în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Statele Unite ale Americii de președintele României, prin decret prezidențial, la 29 iunie 2015, începându-și oficial mandatul odată cu prezentarea scrisorilor de acreditare președintelui Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, la 17 septembrie 2015.

Este profesor universitar și coordonator de doctorat în cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București. A publicat numeroase articole și cărți referitoare la drepturile omului, concepte de drept public, precum și pe teme de relații internaționale, gândire strategică, studii de securitate și de intelligence.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-20 13:54:42
Marius

nu corecteaza nimeni stirile inainte de publicare? Citat: "Președintele nu a fost și un nume pentru viitorul ambasador al României de la Washington. "

2019-12-20 14:05:02
Niță Marian

După "guvernul meu" ăsta vrea acum si "ambasadorii mei"...

2019-12-20 17:41:04
Trifan

Sa il recheme pe javra asta de Maior nasul lui Ponta, amic a lui Oprea si al altor lepre care au distrus tara dar nu singur ci impreuna si cu consulul pe care l-a luat cu el acolo - Tiberiu Trifan un semianalfabet de nici limba romana nu o vorbeste bine care a fost secretar de stat prin MAI de unde a iesit la pensie la 45 de ani cu o super nesimtita pensie speciala ca mai apoi sa merga consul pe alte roabe de dolari pe luna, resedinta, soferi, portari, bucatari, chelneri, secretare, femei de serviciu doar pentru simplu fapt ca a fost sifonul lui Coldea!!! Pe tac-su nu il chema Mojor inainte sa isi schimbe numele in Maior? Un alogen jegos in stare de orice numai sa stea pe scaune calde si sa ia o gramada de bani fara sa faca NIMIC! Mai isi da si aere de mare intelectual limbricul asta curvar, betiv si pervers. Le-a fugit Ghita de sub nas de la petrecerea lor si ei sunt mari spioni si diplomati! Nu va e rusine bai cat timp ati luat banii degeaba si ati vandut si distrus tara!!!!!! Huu

2019-12-20 18:34:27
Paine si circ in Romanica

Cum asa? Noi suntem statul nu mai este bun de ambasador? Sau odata cu Adrian Zukerman Angajatorii lui Santa Klaus au fir direct la Trump, nu mai au nevoie de intermediari? Usor usor Sufrageria lui Oprea a devenit o camaruta aproape goala, au mai ramas doar microfoanele ascunse prin pereti.

Alte articole din: Ultimele Stiri