Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Laurențiu Botin: Pandemie, dar de prostie

Tuesday, 12 January 2021, 11:46 Sursă: realitatea.net

Aș mai fi putut continua cu exemple de părerologi de pe internet și de la scara blocului, dar nu suportă hârtia și spațiul. Pandemia de prostie generată de lipsa de educație este chiar o conspirație mondială pentru care, ce să vezi, nu există niciun vaccin.

Comentatori din vocație, gică-contra din pasiune, sute de mii de români au găsit o supapă pentru a-și refula frustrările, incultura, sindromul de turmă în spațiul internauților. Românii, aceia mult mai înțelepți de odinioară, aveau o vorbă cu prostul care aruncă o piatră în baltă și deștepții care se aruncă să o scoată. Degeaba le explici atotștiutorilor ceea ce este evident că se va găsi unul care să vină cu argumentul suprem, am auzit eu de undeva.

Dilema, a mă vaccina sau nu, scindează societatea. Oamenii cu pregătire, cu coate tocite pe băncile școlii, încearcă să convingă că vaccinarea-i singura soluție pentru reluarea normalității. Și testarea, evident. Ei nu și nu, toți sunt cumpărați, toți sunt parte a conspirației.

Îmi asum cele spuse acum. Din păcate, țara nu s-a scindat în bogați și săraci ci între analfabeți funcționali și restul. Educația precară dă posibilitatea celor care vor să învârtă mințile poporului să manevreze mari mase de oițe vrăjite de vorbe îndemânatice. Bref, asta-i situația, cred că e timpul să punem piciorul în prag. Gata cu tolerarea prostiei, e momentul să reacționăm. Dacă nu a facem acum, România va fi peste câțiva ani un imens Tok Tok.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri