Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Laurențiu Botin: 555, number of the beast

Wednesday, 08 July 2020, 22:17 Sursă: Realitatea.net

555 de români infectați, o cifră pe care nu am atins-o nici măcar în plină forță a valului întâi de pandemie, număr care mă face să cred că vin vremuri complicate.

Politicienii, după marea decizie a CCR, au bătut apa-n piuă în loc să gândescă o lege care să minimalizeze prin coerciții răspândirea virusului. Mai mult, dragii aleși au găsit de cuviință să lălăie unii împotriva altora, asta după ce au fost avertizați că vidul legislativ poate crea haos. Și s-a făcut, 3000 de oameni din izolare sau spitale s-au dus te miri unde, iar urmările le vom vedea și simți în câteva zile. Apoi, mai grav, se pare că vom intra ca țară pe avertizare roșie, adică vom fi izolați. Abia atunci să te ții, dacă ai cu ce. Pentru că izolarea va agrava precara stare în care se află economia românească, cea atât de dependentă de importuri.

Revin și spun, bestiuțele politice se joacă de-a ruleta rusească cu noi. Asta până când mămăliga va face explozie, nu mai e mult. Îi va fugări cineva cu furca sau în continuare vom asista la schimburi de replici absolut hidoase între politrucii al căror gând este acum doar la alegeri și la asigurarea accesului la ciolan? Alde Ponta, viteazul ascuns sub pat, sau Tăriceanu cel cu multe prenume, Cataramă cel Imun și mulți alții au urlat pe unde au apucat să ne prostească că pandemia e invenția liberalilor (sic!), toți stând la adăpostul forfetarei sau al milioanelor agonisite în fel și chip. Problema lor, a mea este că mulți s-au luat după ei și au urlat ca din gură de șarpe același lucru, fără să-și dea seama că sunt doar niște fraieri pe care alde ăștia îi folosesc.

Nu vreau să am dreptate cu ce va veni peste noi. Nici măcar nu aș vrea să dau vina pe cineva. Dar văd în continuare, la emisiune, aceeași detașare de la problemele reale și doar discurs politizat și punctaje de partid.  Eu m-am pregătit mental. Voi?


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri