Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un pastor spune că dezastrele naturale sunt pedeapsa lui Dumnezeu pentru homosexuali. Acum a păţit-o

Thursday, 18 August 2016, 19:20 Sursă: REALITATEA.NET

În 2015, el a transmis o declaraţie controversată: dezastrele naturale sunt trimise de Dumnezeu drept pedeapsă pentru întreruperile de sarcină şi căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

Acum, Tony Perkins a precizat că a fost forţat să îşi părăsească proprietatea împreună cu familia sa, într-o canoe. El a publicat pe reţele de socializare mai multe fotografii şi a discutat online despre această experienţă.

"Acesta este un potop de proporţii biblice", a spus într-un interviu acordat Family Research Council. "A trebuit să plecăm de acasă sâmbătă cu o canoe. În faţa casei noastre era apă adâncă de 3 metri. Casa noastră era inundată, unele dintre maşinile noastre, inundate", a mai spus el.

În 2015, el i-a luat un interviu pastorului evreu Jonathan Cahn, care i-a spus că uraganul Joaquin, care a devastat insulele Hawaii anul trecut a fost un "semn al mâniei lui Dumnezeu".

În timpul acestui interviu, Cahn a susţinut că furtuna a fost un semn că Dumnezeu este supărat pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex şi din cauza avorturilor şi a relaţiei dintre Organizaţia Naţiunilor Unite şi Israel. "Dumnezeu încearcă să ne trimită un mesaj", a mai spus el.

Organizaţia Crucea Roşie a numit inundaţiile din Louisiana cel mai grav dezastru natural din Statele Unite ale Americii de la uraganul Sandy, din 2012.

Treisprezece oameni au murit în inundaţiile catastrofice din Louisiana şi zeci de mii de oameni au fost prinşi în casele ori maşinile lor.

Recent, cântăreaţa americană Taylor Swift a donat 1 milion de dolari pentru victimele inundaţiilor. "Îi încurajez pe cei care pot ajuta în aceste vremuri devastatoare", a scris ea într-un comunicat care anunţa contribuţia.

Tony Perkins a candidat pentru Senatul american în 2002, iar campania sa s-a concentrat pe anularea drepturilor comunităţii LGBT (Lesbian, gay, bisexual, transgender), potrivit News.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL