Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un guru din India a transmis un mesaj de pace către ISIS. Răspunsul a fost o fotografie şocantă

Sunday, 24 April 2016, 13:13 Sursă: REALITATEA.NET

Liderul spiritual Sri Sri Ravi Shankar, fondatorul mişcării Art of Living, a încercat să iniţieze un dialog cu Statul Islamic, dar organizaţia jihadistă a respins orice comunicare paşnică trimiţându-i filosofului indian o fotografie cu un om decapitat.

"Am încercat să port un dialog paşnic cu ISIS dar ei mi-au trimis o fotografie cu un corp decapitat. Astfel, efortul meu pentru o comunicare a luat sfârşit", a declarat presei indiene Sri Sri Ravi Shankar.

Originar din Tamil Nadu, India, Sri Sri Ravi Shankar a dezvoltat o filosofie bazată pe iubire, compasiune, entuziasm, pe ideea că toate religiile au acces la adevăr şi că apartenenţa la familia umană este mai importantă decât lucrurile care ne despart - gen, naţionalitate, religie, limbă.

"Cred că ISIS nu îşi doreşte niciun fel de dialog în spiritul păcii", a spus maestrul hindus în Agartala. "Prin urmare, nu se pot rezolva problemele create de ei decât pe cale militară".

Guru ajuns la vârsta de 59 de ani a mai spus că scopul său rămâne acela de a uni toate culturile, religiile, credinţele şi ideologiile, potrivit NDTV.com.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL