Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tragedie: îşi pregătea nunta, dar a murit după o operaţie de micşorare a stomacului, la Arad

Wednesday, 17 August 2016, 11:06 Sursă: REALITATEA.NET

Operația a fost efectuată în 26 iulie, la o clinică privată din Arad. Rudele susțin că au fost tot timpul asigurate că operația nu prezintă niciun fel de riscuri. “Verișoara mea a vorbit tot timpul cu medicul de acolo pe internet. I-a spus mereu că operația este foarte sigură și că va fi un succes”, susține Codruța Oprean.

După două zile de la operație, femeia a fost externată. A plecat înapoi spre Sibiu, dar pe drum i s-a făcut rău. Și-a sunat medicul, iar familia susține că acesta i-ar fi spus că e normal să aibă dureri, în urma intervenției chirurgicale. A ajuns acasă și a stat două zile la pat, dar starea sa s-a înrăutățit din ce în ce mai mult. După două zile de la externare, familia a chemat ambulanța. Crina Voina a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Sibiu. “Pacienta a ajuns la finalul lunii trecute, transferată de la Arad, cu o stare de peritonită secundară unei rezecții gastrice efectate în acel spital. Din păcate, pe fondul durerii, pe fondul sindromului febril, s-a impus o internare de urgență pe secția chirurgicală”, spune dr. Constantin Roșca, șeful UPU Sibiu, scrie turnulsfatului.ro.

Sibianca muncea de 3 ani în Germania și a venit în țară ca să se căsătorească aici. Cu ea a venit și cel alături de care își dorea să își petreacă restul vieții.

Halucinații în Reanimare

Și după ce a fost operată în regim de urgență, starea pacientei s-a înrăutățit. A fost internată la secția de Terapie Intensivă, dar infecția a ajuns să îi cuprindă mai multe organe interne. “Deja ea avea halucinații, se simțea foarte rău și atâta pot să vă spun, când ne-am întors la ora șase jumate, doctorii încercau să o readucă la viață. A ieșit doctorul și ne-a spus: “Doar Dumnezeu poate face o minune, plămânii cedează, inima cedează”, mai povestește Codruța Oprean.

Aseară, Crina Voina a murit pe patul de spital, după mai bine de două săptămâni de chin. Familia este hotărâtă să facă plângere penală împotriva clinicii private unde sibianca a fost operată pentru micșorarea stomacului.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL