Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Temperaturi de minus 9,2 grade Celsius în această dimineață!

Saturday, 05 November 2016, 11:28 Sursă: REALITATEA.NET

Meteorologii spun că, în jurul orei 8.00, mercurul a coborât în termometrele de la staţia meteo Miercurea Ciuc până la minus 9,2 grade Celsius.

Dimineaţa de sâmbătă a fost marcată de minime apropiate de limita gerului în mai multe localităţi din judeţul Harghita, unde valorile termice au fost exclusiv negative, mercurul din termometre coborând până la minus 9 grade Celsius în municipiul Topliţa, minus 8 grade Celsius la Joseni şi minus 6,4 grade Celsius pe Vârful Bucin, cea mai ridicată temperatură din judeţ, de minus 4,3 grade Celsius, fiind măsurată la Odorheiu Secuiesc.

Meteorologul Ilie Mojic de la Serviciul Regional de Prognoza Vremii al Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud - Sibiu a declarat corespondentului News.ro că ziua de 5 noiembrie a debutat cu temperaturi sub limita îngheţului în întreaga zonă joasă a Transilvaniei.

Astfel, cel mai frig în judeţul Covasna, minus 7 grade Celsius, a fost, sâmbătă, la Întorsura Buzăului, iar cel mai cald, minus 4,9 grade Celsius, la Târgu Secuiesc, în timp ce în judeţul Braşov minimele dimineţii s-au situat între 6,8 grade Celsius în municipiul Braşov şi minus 5,4 grade Celsius, la Făgăraş, potrivit News.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL