Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tăriceanu și Olteanu, audiați la DNA

Thursday, 15 September 2016, 08:51 Sursă: REALITATEA.NET

Bogdan Olteanu a părăsit sediul DNA după aproape două ore și jumătate de audieri, fiind însoțit de avocatul său. Fostul vice-guvernator BNR nu a dorit să facă declarații la plecare.

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat la ieşirea de la DNA că nu a avut loc nicio confruntare cu Bogdan Olteanu.

"Am fost audiat ca martor în dosarul lui Bogdan Olteanu", a spus acesta, adăugând că nu poate da mai multe informaţii şi că nu este un susţinător al "tele-justiţiei".

Al doilea om în stat a fost citat în calitate de martor în ancheta în care fostul viceguvernator al Băncii Naţionale este acuzat de trafic de influenţă.

Procurorii îl acuză pe Olteanu de trafic de influenţă, susținând că, pe vremea când acesta era preşedinte al Camerei Deputaţilor, între 2006 și 2008, ar fi luat un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vântu şi ar fi beneficiat de sprijin electoral din partea acestuia, totul pentru a-l numi pe Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunării.

Liviu Mihaiu ar fi urmat astfel să servească intereselor pe care Sorin Ovidiu Vântu le are în acea zonă, mai spun procurorii.

Bogdan Olteanu a fost plasat în arest la domiciliu de către Înalta Curte de Casație și Justiție, în data de 1 septembrie.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL