Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Stela Popescu, despre soţul său: "Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani. Acceptam"

Saturday, 25 November 2017, 17:30 Sursă: REALITATEA.NET

”Durerea aia nu pleacă niciodată din tine. El mi-a lipsit din clipa în care a dispărut nu numai ca soţ, a dispărut ca scop, nu ştiu cum să spun, şi, din clipa în care a dispărut el, totul s-a schimbat. (...) Ca iubit era un bărbat pudic, delicat. Îmi spunea «Te iubesc» din privire. Lucrurile astea îmi e greu să le spun… Îmi spunea: «Tu eşti norocul meu!» (...) Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani şi pleca în lume. Aş fi acceptat. Pentru el aş fi acceptat acest lucru", mai spunea Stela Popescu.

Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Ea a decedat la locuinţa sa din Capitală, fiind găsită joi căzută în casă de o rudă. „Cred că era acolo de ieri. Fiica ei a găsit-o, Doina”, a declarat Alexandru Arşinel care a venit la domiciliul actriţei imediat după aflarea veştii.

Institutul Naţional de Medicină legală "Mina Minovici" a aunţat că decesul artistei a survenit în urma unui accident vascular cerebral hemoragic sever, care s-ar fi produs cu cel puţin 24 de ore înainte de a fi găsită inconştientă.

Potrivit actorului, Stela Popescu ar fi suferit o hemoragie internă. Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă, specific în astfel de situaţii.

Corpul neînsufleţit al Stelei Popescu este depus în foyerul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, urmând ca sâmbătă să fie dusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică, 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica va fi înmormântată, alături de soţul său, textierul Mihai Puiu Maximilian.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL