Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareș Bogdan se răstește la Viorica Dăncilă: ”Duceți țara în groapă și vorbiți de bunăstare?”

Friday, 20 September 2019, 19:43 Sursă: REALITATEA.NET

Rareș Bogdan spune că nu mai tolerează nicio obrăznicie a Vioricăi Dăncilă din seria celei în care se plânge că opoziția nu a semnat „pactul pentru bunăstarea românilor” și că nu face nimic concret, dar partidul său, pe de altă parte, duce țara în ”groapă”.

”Asta e bunăstarea cu care se laudă premierul României? Nu mai tolerez nicio obrăznicie a Vioricăi Dăncilă! Se plânge că opoziția nu a semnat „pactul pentru bunăstarea românilor” și că nu face nimic concret. Poftim?? Duceți țara în groapă și vorbiți de bunăstare? Adică ce să facem, să semnăm pentru deciziile voastre catastrofale?

Să girăm împrumuturile externe luate la dobânzi care condamnă câteva generații să achite factura incompetenței PSD? Să cocoloșim clanurile interlope? Să fim de acord să sacrificăm educația și investițiile? Să ne bucurăm că avem un premier care a învățat româna ca pe o limbă străină, la FF? Să dăm undă verde pentru tonele de pile angajate în aparatul statului?

Să iscălim legile care devastează justiția? Dacă nu era opoziția, care să blocheze legile justiției și măcelărirea codurilor penale, acum erau liberi toți corupții, iar dosarele nefinalizate erau închise. Opoziția are susținerea a milioane de români. Mult mai multe decât PSD, asta s-a văzut la alegerile din 26 mai. Pe românii care au protestat în stradă contra abuzului parlamentar și guvernamental al PSD, pe românii pe care i-ați suspectat că dau o lovitură de stat îi considerați în opoziție sau nu? Ce tupeu aveți!”, a scris, pe Facebook, Rareș Bogdan.

România înregistrează un deficit de peste două miliarde de euro în schimburile comerciale cu produse alimentare și animale vii, în relația cu statele membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor Institutului Național de Statistică valabile pentru primele șapte luni din acest an.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL