Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ruşii îşi arată muşchii. Firma Kalaşnikov deschide un magazin chiar în aeroport

Friday, 19 August 2016, 16:34 Sursă: REALITATEA.NET

Un oficial al aeroportului a declarat că magazinul, care comercializează stilouri, umbrele, genţi, şepci, obiecte de camuflaj şi tricouri inscripţionate ”I love AK”, va fi situat în secţiunea unde se află conexiunea feroviară a complexului aeroportuar.

Armele, respectiv pistoale automate şi puşti, vor fi imitaţii, neimplicând niciun fel de probleme de securitate, a adăugat oficialul.

"Kalaşnikov este una dintre cele mai populare mărci, care vine în mintea majorităţii oamenilor atunci când aud de Rusia. Suntem încântaţi să oferim oportunitatea ca toată lumea să plece din Rusia cu un suvenir care poartă marca noastră”, a arătat directorul de marketing al companiei, Vladimir Dmitriev, într-o conferinţă de presă.

AK-47, prima armă fabricată de companie, a dobândit un statul emblematic datorită costurilor de producţie scăzute şi a fiabilităţii în condiţii extreme.

Arma a fost lansată în 1948, a înarmat întreaga Uniune Sovietică şi Europa de Est în era comunistă şi a servit forţele rebele pro-sovietice din Africa şi Asia.

Produsă sub licenţă dincolo de frontierele Rusiei, AK-47 rămâne una dintre cele mai populare arme de asalt din lume.

Aeroportul Internaţional Şeremetievo este cel mai mare aeroport din Rusia, în funcţie de traficul de pasageri. În 2015, peste 31 de milioane de pasageri au tranzitat acest aeroport, potrivit News.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL