Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primul deținut confirmat cu noul coronavirus s-a vindecat

Wednesday, 25 March 2020, 18:06 Sursă: Realitatea.NET

„Persoana privată de libertate confirmată pozitiv la testarea pentru SARS-CoV-2, luni, 23.03.2020, la Penitenciarul-Spital București-Jilava, a fost retestată, conform metodologiei, la 24 de ore, iar rezultatul testării a fost negativ. În continuare, s-a procedat la o nouă testare, rezultatul obținut, astăzi, 25.03.2020, fiind, din nou, negativ”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost inițial testat negativ, iar la Spitalul Penitenciar Jilava, al doilea test a ieșit pozitiv pentru COVID-19.

”Unul dintre cazuri este cel al unui deținut care în data de 11 martie a.c., a fost transportat de la Poliția Capitalei la Penitenciarul-Spital București-Jilava pentru probleme medicale. În urma testării realizate astăzi, 23 martie, acesta a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19). Precizăm că deținutul a fost izolat încă de la momentul încarcerării, iar la testarea realizată în data de 11 martie a.c., pentru depistarea unei posibile infecții cu COVID-19, rezultatul a fost negativ” a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL