Născuți în aceeași zi, la același spital. La nuntă, bunica le-a spus secretul teribil. A urmat șocul

Thursday, 21 March 2019, 12:21, Sursă: REALITATEA.NET

S-au născut în aceeași zi, la același spital. După ani, s-au căsătorit. Apoi, bunica le-a spus un secret teribil! De atunci, viața lor nu a mai fost la fel.

Adaugă părerea ta

Jessica Gomes și Aaron Bairos sunt din Massachusetts, SUA. S-au cunoscut undeva în 2007, prin intermediul prietenilor. S-au văzut, s-au plăcut și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Simțeau că se completau, așa că au început o frumoasă poveste de dragoste.

"Cred că ne completăm. Suntem în echilibru perfect", a spus Aaron, pentru presa locală.

"Din prima clipă mi-am dat seama că este diferit. Era respectuos și mă făcea să râd tot timpul. Încă mă face să râd... Din prima zi, ne-am dat seama că eram făcuți unul pentru celălalt", a spus Jessica.

După 9 ani, cei doi s-au căsătorit. Încă din primele zile ale căsniciei, cei doi și-au dat seama că între ei există o legătură cu totul și cu totul specială. Ceva îi lega dinainte de a-și uni destinele în fața preotului.

Cei doi au aflat că au în comun nu numai data nașterii, ci și spitalul unde au fost aduși pe lume. Ce-i drept, la câteva ore distanță unul de altul.

La o reuniune de familie, bunica le-a adus mai multe articole din ziarele vremii. Atunci, la maternitatea lor se născuseră doar doi copii, un băiat și o fată. După ce au studiat cu atenție pozele, și-au dat seama că într-o fotografie erau amândoi bebelușii, unul lângă celălalt.

Ulterior, părinții lor și-au adus aminte că s-au mai întâlnit. Era în ziua în care mamele și-au adus pe lume copiii.

"Părinții noștri au fost extrem de amuzați de situație. E clar că aici a fost mâna sorții", a mai spus Jessica.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, imagini de la nunta celor doi.

Nunta acestor tineri s-a transformat în propria lor înmormântare! Cum şi-au găsit sfârşitul a şocat!

Luana Alves, o femeie în vârstă de 36 de ani, trebuia să se căsătoreasă, pe 11 mai, cu Rodrigo Nogueira, 31 de ani, undeva în Brazilia. Trebuia să fie cea mai fericită zi din viaţa lor. Soarta avea, însă, alte planuri pentru cei doi... Citește continuarea AICI.