Ciolacu vrea să blocheze numirea lui Orban ca premier: Am stabilit depunerea sesizării la CCR

Monday, 10 February 2020, 19:29 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Totodată, liderul social-democrat a precizat că PSD va aștepta răspunsul CCR "chiar dacă nu stopează demersul" numirii lui Orban ca premier. 

„Am stabilit depunerea sesizării de către președintele Camerei Deputaților și președintele Senatului pe conflictul juridic de natură constituțională. (...) Vom aștepta răspunsul Curții (CCR – n.r.). Chiar dacă nu stopează demersul, nu este pentru prima oară când Guvernul Orban vine cu anumite invenții. Măcar suntem datori românilor ca aceste lucruri să nu se mai întâmple în viitor”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Ludovic Orban a fost desemnat pentru a doua oară premierul României de către Klaus Iohannis, după ce moțiunea de cenzură a trecut de votul parlamentarilor. Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-11 19:12:27
Dumitru dumitru

Nu va suparati ,dar ceea e.se,ntampla acum are.la.baza si o parte din greselile pe care le,ati facut in timpul guvernarii ,ca.favorizarea unor caste,precum magistratii armata, politie,,incalcand chiar normele democratiei si implicit constitutia,cresterea diferentei intre privat si stat ma refet la venituri angajati,greaua comunicarecu populatia si mai ales tolerarea unor mari ilegalitati ai opozantilor d,voastra,adica a unor pnlisti si chiar a presedintelui unde.aflam di presa de scandal ,chestii precum blocarea postului de.profesor de fizica la Sibiu ,sau chestia cu casele,adaugarea la infinit a beneficiarilor de pensii speciale ,etc Poporul ,desi o ducea mai bine.,s,a simtit.frustat de aceste lucruri ,si nu prea v,au votat ,dar si aici e un semn de.intrebare ,care trebuie pus ,cum e posibil sa tipariti 18 000 000 de buletine de vot ptr cca 13 000 000 votanti majori ,ce se face cu aceadta marja?

Alte articole din: POLITICĂ