Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ludovic Orban garantează că exercitarea votului se va face în condiții de siguranță: ”Din 7 decembrie vă aștept să dezvoltăm împreună România”

Thursday, 03 December 2020, 19:25 Sursă: Realitatea.NET

”Noi cei din PNL am respectat toate regulile de protecție în această campanie. Le-am prezentat românilor planul nostru de dezvoltare a României. În timp ce alții au lovit în activitatea PNL la guvernare, noi ne-am concentrat și am prezentat românilor planul național de dezvoltare. Președintele Klaus Iohannis a reușit, prin negocierile la nivel european, astfel încât am obținut 80 miliarde de euro din fonduri europene.

Următorii patru ani vor fi ani de pace politică, nu vor avea loc alegeri. Toată energia politică va putea fi consumată pentru a pune în practică planul pentru a obține saltul în dezvoltare pe care România are capacitatea de a-l realiza. Am prezentat sursele de finanțare, etapele, planul nostru este un plan care va asigura fiecărui român șansa de a trăi mai bine. Niciun român nu va fi lăsat în urmă.

Dragi români, în urmă cu 4 ani, tot în decembrie, mulți dintre noi au crezut că nu este important să vină la vot. Profitând de această neatenție a noastră, PSD a câștigat alegerile și a reușit să captureze România. Trei ani, președintele Klaus Iohannis, PNL și forțele democratice, românii de bună-credință, au trebuit să lupte pentru a împiedica capturarea României, pentru a împiedica scoaterea ei din zona euro-atlantică, de a împiedica afectarea gravă a justiției, de a împiedica afectarea democrației. Am reușit să punem punct guvernării PSD, să facă rău României și românilor.

6 decembrie reprezintă un moment de cotitură. Avem șansa ca România să se îndrepte în direcția bună, să dăm o majoritate parlamentară responsabilă și un guvern capabil. Destinul României stă în mâinile fiecăruia dintre noi. Este extrem de important să veniți la vot, chiar dacă mulți au încercat să vă sperie să nu veniți la vot. Vă garantez că nimeni dintre cei care vor veni la vot nu vor avea sănătatea pusă în pericol. Votul pe care îl veți acorda este o investiție în șansa României de dezvoltare Fiecare vot pentru PNL va fi o garantie pentru mersul României în direcția corectă.

Din 7 decembrie vă aștept să dezvoltăm împreună România”, a fost mesajul lui Ludovic Orban.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL