Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ludovic Orban: "Guvernul şi administraţia trebuie să schimbe mentalitatea, să se debaraseze de obiceiurile pe care le-a avut până acum”

Wednesday, 01 July 2020, 21:04 Sursă: Realitatea.NET

"Guvernul şi administraţia trebuie să schimbe mentalitatea, spiritul antreprenorial trebuie să vină în activitatea Guvernului şi să fie principalul element. Acţiunea în societate trebuie determinată de Guvern. Avem nevoie de o administraţie care să se debaraseze de obiceiurile pe care le-a avut până acum, o administraţie digitalizată, o administraţie care ştie să spună 'da' în loc de 'nu', o administraţie care să accelereze toate procedurile necesare pentru avizare, autorizare, certificare şi pentru toate celelalte proceduri de decontare care se derulează în intermediul administraţiei.

Criteriul de evaluare al celui care lucrează în administraţia publică trebuie să fie eficienţa, trebuie să fie măsura în care are capacitatea de a procesa toate solicitările care îi vin din partea societăţii, din partea mediului economic", a spus Orban, la evenimentul de prezentare a Planului Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, document intitulat "Reclădim România".


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL