Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

„Corupţia Ucide” a notificat Primăria Capitalei: „Găsiţi o altă amplasare pentru Târgul de Crăciun”

Wednesday, 29 November 2017, 09:39 Sursă: REALITATEA.NET

Comunitatea „Corupţia Ucide” a postat pe Facebook o notificare trasmisă Primăriei Bucureşti pe 24 noiembrie, potrivit căreia a anunţat că vrea să facă adunări publice în Piaţa Victoriei până pe 3 decembrie.

Mesajul transmis primarului Capitalei, Gabrielei Firea: „Prin prezenta vă anunţăm că va trebui să găsiţi o altă amplasare pentru Târgul de Crăciun pe care vi-l doriţi (culmea) în Piaţa Victoriei”.

 Reacţia „Corupţiei Ucide” a venit după ce Primaria Capitalei a aprobat organizarea târgului de sărbători „Festivalul de colinde şi obiceiuri de iarnă“ în Piaţa Victoriei, unde au loc mitingurile împotriva modificării legilor Justiţiei.    

„Doamna Firea, prin prezenta vă anunțăm că va trebui să găsiți o altă amplasare pentru Târgul de Crăciun pe care vi-l doriți (culmea) în Piața Victoriei. Notificarea este făcută până pe 3 Decembrie și înregistrată la Primărie. În răspunsurile pe care le dați protestatarilor care încearcă să notifice protestul, recunoașteți ca acel loc nu poate fi folosit în alt scop deoarece este recunoscut pentru protestele spontane și cf. legislației în vigoare, desfășurarea a doua activități simultan, în același loc, reprezintă o încălcare a legii. Întrebarea firească este: tocmai dumneavoastră încălcați legea?”, se arată în mesajul postat de „Corupția Ucide” pe contul de Facebook.  

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL