Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop. Cele trei zodii care au zile pline de bucurie. Au fost binecuvântate

Wednesday, 10 April 2019, 07:36 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop. GEMENI - Începe o perioada excelentă în viața ta. Vei munci mult mai bun pentru ceea ce îți doreșți și vei lupta să îți atingi obiectivele. Nimic nu îți poate sta în cale. Ai un nivel ridicat de energie, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Nu știi niciodată de unde apar persoane interesante, care să te propulseze.

Horoscop. CARPICORN - Ești semnul zodiacal norocos al săptămânii. Ești un superstar și nimeni nu mai este ca tine. Ai energie și reușeșți să rezolvi toate problemele rămase nerezolvate. Banii vin la tine, cu sănătatea stai excelent iar sexul e mai bun ca niciodată. Profită de tot ce ţi se întâmplă. Vei cunoaște persoane interesante care vor aduce doar lucruri bune în viața ta.

Horoscop. VĂRSĂTOR - Eșți inspirată, energică, pasională, gata de distracție, plăceri, vacanțe, romantism, sport, artă și flirt. Începe o perioadă excelentă pentru tine, în care te relaxezi și te bucuri de toate aventurile care apar în viața ta. Ai pare de o săptămână în care tot ce trebuie să faci este să-ți asculți inima și să ai curaj să-ți îndeplinești toate dorințele.

Sursa: girly.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL