Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop. Cele trei zodii care au mult noroc săptămâna aceasta

Tuesday, 16 April 2019, 16:05 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop. RAC - Este săptămâna ta. Nimic nu îți poate merge prost. Ai noroc pe toate planurile. Toată lumea te remarcă și te ascultă. Toți sunt încântați și fermecați de tine, fără ca tu să faci ceva în mod special. Ai puterea de a-i influența pe cei din jurul tău. Ți se vor deschide noi uși și ai puterea să obții ceea ce îți doreșți. Stai excelent și pe plan financiar.

Horoscop. Cele trei zodii care au zile de coşmar săptămâna aceasta

Horoscop. SĂGETĂTOR - Începe o săptămână cu multe surprize frumoase pentru tine. Ești liniștită, zâmbești mult, îți poți comunica toate ideile celor din jur. Ai putea întâlni o persoană care îți va schimba perspectiva asupra vieții. Pregătește-te să devii persoană care meriți să fii. Deschide-ţi sufletul și primește bucuria care este rezervată pentru tine.

3 zodii ajung pe culmile disperării la final de lună. Cât ghinion!

Horoscop. PEȘTI - În sfârșit îți merge bine. Săptămâna îți aduce doar lucruri pozitive. Ești puternică și încrezătoare. Faci bani și ai câștiguri financiare pe care nu le-ai visat până acum. Nimic nu se compară cu liniștea sufletească pe care o vei primi. Bucură-te de tot ce ți se întâmplă.

Sursa: girly.ro

Horoscop. Trei bărbați din zodiac care stau la fusta mamei


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL